Seldsum Stro & Fourage levert kwaliteitsstro aan paardenhouders en maneges. Vanuit de eigen behoefte aan kwalitatief goede producten voor Stal Seldsum MH zijn we enkele jaren geleden begonnen met de import van ons eigen tarwestro.

Seldsum Fourage

Al snel na de start hiervan vond ons product zijn weg naar verschillende paardenhouders door heel Nederland. Maar ook melkvee- en geitenhouders zijn al door ons beleverd. Vanaf 2013 is besloten deze activiteit voort te zetten als zelfstandige onderneming.

Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit stro(tarwe/gerst/koolzaad). Hierbij staat voorop dat altijd we de beste kwaliteit willen leveren in zowel het product als service. De hoge eisen van Stal Seldsum vormen steeds de norm voor de producten van Seldsum Stro & Fourage.

Aankoop vindt hoofdzakelijk plaats in het buitenland (Frankrijk,Duitsland). Om er verzekerd van te zijn dat de producten aan onze eisen voldoen, bezoeken we regelmatig onze leveranciers of gaan ter plaatse op zoek naar nieuwe partijen.
Indien het verbruik hoger ligt dan uw opslagcapaciteit, is dit geen probleem. Wij kunnen stro het jaar rond leveren. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden of een vraag een vrijblijvende offerte aan.